Ben je op zoek naar een appartement of huis in Paramaribo om te huren? 

Dan zit je bij ons goed! Klein Kronenburg ligt centraal gelegen aan de Kwattaweg in het centrum van Paramaribo. In een van de groenste landen van de wereld: Suriname.

We merken dat toeristen steeds vaker Suriname weten te vinden! Het warme land dankt dat mede door de warme en gastvrije mensen. Met een diverse keuken en wonderschone natuur valt er genoeg te beleven. 

Doordat de moedertaal Nederlands is zijn er veel Nederlandse stagiaires in Paramaribo. Stagelopen in Suriname is erg leerzaam en waardevol: ervaring in het buitenland is goed voor je ontwikkeling. 

Het komt ook veel voor dat er Nederlanders of Nederlandse Surinamers ervoor kiezen om zich te settelen in Suriname. Het onbezorgde leven dat je hier hebt heb je niet snel elders. 

Naast de bovenstaande ‘groepen’ kan je ook in een grote groep naar Klein Kronenburg komen. We hebben meerdere accommodaties en daarom ook genoeg ruimte om een goed gezelschap te verwelkomen. 

 

Ik ben een vakantieganger

Suriname is een mooi vakantieland met talloze activiteiten. Het binnenland (tropisch regenwoud) is adembenemend. De rust die je ervaart is onbeschrijfelijk. 

Ik ben een stagiair(e)

Leuk! Een stage in Suriname is erg leerrijk! Er zijn genoeg mogelijkheden in Paramaribo om stage te lopen. Bekijk de website van SVS -StageVerblijfSuriname voor het geval als professionele begeleiding nodig hebt. 

Klein Kronenburg ligt erg centraal in Paramaribo en op loopafstand van een populaire stageplaats: Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). 

Ik wil lang blijven

Als je langer in Suriname wilt blijven hebben we een aantrekkelijk aanbod. Bij een jaar (12 maanden) kunnen we een mooiere prijs voor u regelen.

Wij zijn een grote groep

Ook voor grote groepen is Klein Kronenburg geschikt daar wij over meerdere appartementen en verschillende woningen beschikken. Het geheel is zeer ruim van opzet en de appartementen zijn voorzien van alle luxe die nodig is om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!

Heeft u ooit de bruisende sfeer op de markt aan de Derde Rijweg ervaren?

Het is er werkelijk een feest voor de zintuigen. Als klein meisje werd ik al meegenomen naar deze markt, waar mijn opa als een van de pioniers van de coöperatie als drijvende kracht achter de oprichting ervan gold. De markt was toen een levendige ontmoetingsplaats,...

De bioscoop, een verrassend leuke ervaring.

Een bioscoopbezoek staat misschien niet bovenaan je lijstje tijdens een vakantie, maar in Suriname is het een activiteit die je zeker niet wilt missen! De bioscopen hier brengen de nieuwste films uit Hollywood, Bollywood en Nederland direct na de release. De...

De markt van Cul oftewel de Cultuurtuin

Wat een bijzondere markt is dit en wat een magische plek! De cultuurtuin in hartje Paramaribo is elke zondag het decor van deze bijzondere plantenmarkt. De oude tuin is rond 1900 aangelegd met inheemse planten, en is nu een oude dame bij wie je terecht kan voor een...

Klein Kronenburg website

Hallo! Wat leuk dat je de nieuwe website bezoekt: je vindt meerdere appartementen en huizen te huur op een centrale locatie in Paramaribo! Ook kan je contact zoeken met de beheerder, zijn naam is Edwin. Wist je dat de website...
We zijn er voor je

Meer weten? 

We schrijven af en toe een stukje op onze blog! Ook staan er wat leuke tips onze website. In ons gastenboek vind je een aantal ervaringen van bezoekers van de afgelopen periode. 

Je kan ons ook vinden op Instagram en Facebook. 

ONZE TIPS VOOR JOU

Zodat je het meest uit je verblijf haalt!

Neem vrijblijvend contact op!

Wie weet geniet jij de komende tijd wel op Klein Kronenburg. Voor vragen kunt u Edwin altijd even bellen.

Afhankelijk waar Edwin is, is hij te bereiken op het Nederlandse of het Surinaamse nummer. Maar mailen kan natuurlijk altijd!