SWITI SRANAN

Groen, groener groenst!

Peperpot

Dit natuurpark ligt over de brug en is op zo’n 30 min afstand van Klein Kronenburg! Je loopt (stilletjes) op een mooie pad. Let goed op: je kunt meerdere apensoorten spotten en met wat geluk ook andere dieren! 

Bergendal resort

Op ongeveer 1,5 uur rijden van Paramaribo ligt in een groene omgeving aan de oever van de Surinamerivier dit prachtige resort. Vanuit de luxe lodges aan de rivier kun je genieten van een prachtig uitzicht over het water. Vanaf deze locatie kunnen er diverse activiteiten worden ondernomen welke u ter plekke kunt reserveren.

Overbridge River Resort

Op ongeveer een uur rijden van Paramaribo vindt u Overbridge aan de Surinamerivier, midden in de jungle. Op het resort vindt u leuke kampjes op het strand en cabana’s (2 tot 5 personen) waar u heerlijk kunt overnachten. Het zwemgedeelte is afgezet met een net maar het resort beschikt ook over een zwembad en diverse sportfaciliteiten.

Brownsberg

Trek je wandelschoenen aan maar neem je waterschoenen ook mee! Je hebt adembenemend uitzicht over het stuwmeer bovenop de berg, maar als je even afdaalt kom je watervallen tegen! 

ONZE TIPS VOOR JOU

Zodat je het meest uit je verblijf haalt!

Boek een accommodatie

Verken Suriname vanuit het centraal gelegen Klein Kronenburg