diverse keuken

Het beste uit alle windstreken

Restaurant El Patron

Een nog vrij nieuw restaurant in de Flustraat 25A vlakbij het Academische ziekenhuis. Dus heel dichtbij Klein-Kronenburg. El Patron is een Latijns gril restaurant waar je ontzettend lekker kunt eten. Het menu biedt veel keus. Je kunt er terecht voor een lekkere snack, maar ook een heerlijke tenderloin behoort tot de mogelijkheden. Een echte aanrader!

Restaurant Bibit

Aan de Johannes Mungrastraat vind je restaurant Bibit waar je heerlijk binnen of buiten kunt genieten van de verfijnde Indonesische keuken. Hun diverse gerechten worden met veel zorg bereid. Op een paar minuten fietsen verwijderd van Klein-Kronenburg vind je dit restaurant.

’t Vat

t’ Vat is het populairste café in het uitgaanscentrum van Paramaribo. Het grote terras leent zich perfect voor een drankje maar voor een heerlijke maaltijd kun je hier ook terecht. Regelmatig vinden hier live optredens plaats en kan het soms superdruk en erg gezellig worden. Nieuwsgierig? De taxi of de bus brengt je er zo.

Las Tias

Kleurrijker dan Las Tias kom je het niet snel tegen in Suriname! De fusion keuken met Latijns Amerikaanse invloeden is er een om van te watertanden. Net als restaurant Bibit is Las Tias gelegen aan de Johannes Mungrastraat.

ONZE TIPS VOOR JOU

Zodat je het meest uit je verblijf haalt!

Boek een accommodatie

Verken Suriname vanuit het centraal gelegen Klein Kronenburg